Доставка

 

КАК ДОСТАВЯМЕ ПОРЪЧКИТЕ?

 

На територията на България CULTO доставя поръчаните облекла, които не са в промоция, чиито цени не са намалени и не са предмет на различни маркетингови активности БЕЗПЛАТНО до офисите на куриерските фирми Speedy, Econt Express, Leo Express и Български пощи. Доставката на поръчките, които трябва да се изпратят до посочен от клиента адрес, се заплаща от клиента според актуалната тарифа на избраната куриерска фирма. Разходите за доставка на всички модели, които са в промоция, в разпродажба, чиито цени са намалени, или за облекла, предмет на различни маркетингови активности, свързани с намаление на техните цени, се заплащат от клиента. Ако клиентът поръча модели, които участват в намаления, в промоции, или са предмет на други маркетингови активности и общата им сума надхвърля 85.00 лева, доставката е безплатна, ако бъде изпратена до офис на куриерска фирма. Ако клиентът поръча модели, които участват в намаления, в промоции, или са предмет на други маркетингови активности, тяхната стойност е над 85.00 лв. и желае да ги получи на посочен от него адрес, доставката е за негова сметка.  Поръчките, направени до 14:00 часа на всеки работен ден, ПРИСТИГАТ до посочен от клиента офис на избраната куриерска фирма, или до посочен от клиента адрес, на следващия работен ден. Поръчките, направени в събота и неделя, се изпълняват през първия следващ работен ден. Поръчките могат да бъдат доставени до всяка точка в България- до адрес, или до поискване в офис на куриера. Извън територията на България поръчките се доставят с куриерските фирми Спиди, Еконт, ЛеоЕкспрес и Български пощи. Срокът за доставка в Европейския съюз е от 4 до 7 работни дни. Цената за доставка извън България се генерира по време на поръчката Ви. Ценоразпис с тарифите на доставките и услугите може да намерите в сайтовете на фирмите:

http://www.speedy.bg/ ; http://www.bgpost.bg/; http://www.econt.com/; http://www.leoexpres.bg/

 

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКАТА?

- Всички поръчани от клиента облекла, с изключение на тези, които са в промоция, чиито цени са намалени, или са предмет на различни маркетингови активности, свързани с намалението на техните цени, които се изпращат до офис на избрана от него куриерска фирма на територията на България, се доставят БЕЗПЛАТНО! Всички цени на поръчаните облекла са с включен ДДС и пристигат при клиента с всички съпътстващи покупката документи.

 

- В СЛУЧАЙ НА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА, КАТО ОТ СУМАТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЕ УДЪРЖА СТОЙНОСТТА ЗА ПЪРВОНАЧАЛНАТА ДОСТАВКА, КОЯТО Е ЗАПЛАТЕНА ОТ CULTO. 

 

- ПРИ СМЯНА НА СТОКИ, КЛИЕНТЪТ ПОЕМА ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ В ДВЕТЕ ПОСОКИ.

 

- В СЛУЧАЙ НА ВРЪЩАНЕ, ИЛИ ЗАМЯНА, КЛИЕНТЪТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗПРАЩА СТОКАТА ПО ИЗБРАНАТА ОТ НЕГО КУРИЕРСКА ФИРМА С ОПЦИЯ "ПРЕГЛЕД", ЗА ДА МОЖЕМ ДА УСТАНОВИМ НА МЯСТО И ПРЕД СВИДЕТЕЛИ ДАЛИ СТОКАТА ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА ЗА ВРЪЩАНЕ, ИЛИ ЗАМЯНА И ДАЛИ САНАЛИЧНИ СЪПЪТСТВАЩИТЕ Я ДОКУМЕНТИ.

 

- НЕ СЕ ПРИЕМА СТОКА ЗА ВРЪЩАНЕ, ИЛИ ЗА ЗАМЯНА, КОЯТО КЛИЕНТЪТ Е ИЗПРАТИЛ БЕЗ ОПЦИЯ "ПРЕГЛЕД", КАТО ТОВА СЕ СЧИТА ЗА УМИШЛЕН ОПИТ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА НЕРЕДНОСТ, СВЪРЗАНА С ВЪНШНИЯ ВИД НА СТОКАТА, ЗА ЛИПСА НА СЪПЪТСТВАЩИТЕ Я ДОКУМЕНТИ, ИЛИ ЗА ДРУГА ФОРМА НА НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ВРЪЩАНЕ, ИЛИ ЗАМЯНА НА СТОКАТА.

 

- ПРИ НЕКОРЕКТНО ПОПЪЛНЕНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА КУПУВАЧА, ПОРАДИ КОЕТО Е НАСТЪПИЛО ЗАБАВЯНЕ, ИЛИ ЗАГУБВАНЕ НА ПРАТКАТА, ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКАТА И ВРЪЩАНЕТО НА ПРАТКАТА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА!

 

 

ВАЖНО!! CULTO ЗАПАЗВА ПРАВОТО СИ ДА ОТКАЗВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЪДЕЩИ ПОРЪЧКИ НА КЛИЕНТИ, ОТКАЗАЛИ ДА ПРИЕМАТ НАПРАВЕНА ОТ ТЯХ ПОРЪЧКА И СЪОТВЕТНО ДА ЗАПЛАТЯТ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ДОСТАВКА, КОИТО СА ВЪЗНИКНАЛИ СЛЕД ИЗПРАЩАНЕТО НА ПОРЪЧКАТА!