CASH КОЛЕДА
CASH КОЛЕДА

 

Мили дами, от името на екипа на CULTО|DARE FASHION имаме удоволствието да Ви представим нашата нова празнична кампания

 

 CASH КОЛЕДА в CULTO

 

 Защо CASH?

 

Водени от желанието да направим за Вас настъпващите Рождественски празници още по-весели, радостни и приятни, решихме да Ви предоставим възможността да пестите реални пари при всяка една покупка от нашия онлайн магазин. За целта ние ще намаляваме стойността на всяка Ваша поръчка с определена твърда сума, за да можете да спестите пари за някой друг, също толкова желан от Вас подарък, или да зарадвате любимите си хора с още по-скъпи и стойностни неща, които те отдавна желаят и очакват да получат от Вас!  

 

Колко ще СПЕСТИТЕ?

 

 Ето каква сума ще спестите при всяка една покупка от онлайн магазина на CULTO, в зависимост от нейната стойност:

- за поръчка на стойност от 40 лв. до 59.99 лв. пестите твърда сума от 10 лв.;

- за поръчка на стойност от 60 лв. до 79.99 лв. пестите твърда сума от 20 лв.;

- за поръчка на стойност от 80 лв. до 99.99 лв. пестите твърда сума от 30 лв.;

- за поръчка на стойност от 100 лв. до 119.99 лв. пестите твърда сума от 40 лв.;

- за поръчка на стойност над 120 лв. пестите твърда сума от 50 лв.;

 

Какъв е срокът на кампанията CASH КОЛЕДА в CULTO?

 

Крайният срок на кампанията е до 26.12.2018 г., докогато Вие можете да избирате и поръчвате всички любими Ваши топ-модели на CULTO любимите си модели на наистина страхотни празнични цени! 

 

Кои модели можете да пазарувате по време на кампанията CASH КОЛЕДА в CULTO?

 

Кампанията обхваща всички налични модели на CULTO, които са налични в онлайн магазина и които не са предмет на други маркетингови активности като ценови намаления, промоции, разпродажби, ликвидации и др. Облеклата от раздел ЛИКВИДАЦИЯ ДО -70% не са включени в кампанията. 

 

Как и кога ще получите облеклата, поръчани по време на кампанията CASH КОЛЕДА в CULTO?


На територията на България, поръчаните от Вас облекла изпращаме чрез избрана от Вас куриерска фирма до неин офис, или до посочен от Вас адрес. За поръчките, които доставяме в чужбина, предлагаме различни варианти на изпращане, в зависимост от държавата и начина, по който искате да получите стоката. ВНИМАНИЕ! При поръчки на стойност над 85.00 лв., доставката до избран от Вас офис на куриерска фирма е БЕЗПЛАТНА!  Както всички наши постоянни клиенти знаят, стараем се да изпращаме избраните от Вас модели още в деня на поръчката, за да могат възможно най-бързо да достигнат до Вас. Повече информация за поръчаните от Вас облекла можете да получите като се свържете с нас чрез посочените в онлайн магазина телефонен номер и имейл адрес.                                                                                                      


 Ще има ли достатъчно подаръци от CASH КОЛЕДА в CULTO за всички?

 

Поради повишения интерес към кампанията CASH КОЛЕДА в CULTO и ограничения период на действието и, бихме желали да Ви предупредим, че количествата от наличните в онлайн магазина модели са ограничени и техният брой постоянно намалява, затова ПОБЪРЗАЙТЕ- днес все по-рядко се появява възможността да притежавате облекла на оригинален и висококачествен български бранд, при това закупени на страхотни цени!

 

 Защо е по-разумно да пазарувате от culto-online.com?

 

Защото е лесно, удобно, бързо и най-вече СИГУРНО! Както всеки наш редовен клиент знае, ни се стараем винаги да получавате любезно и адекватно обслужване от момента на приемане на поръчката, до съвместното уточняване на размер, цвят и начин на изпращане на избраните модели, както и бързо и клиентски ориентирано решаване на всеки един казус, свързан със замяна на размер, модел, или връщане на стока. 

 

 

Сърдечно благодарим на всички Вас- нашите верни и доволни клиенти, че отново се доверихте на CULTO|DARE FASHION и избрахте кампанията CASH КОЛЕДА в CULTО, за да подарите с много любов и усмивки на Вас и на Ваште любими хора някои от нашите оригинални модели, правейки настъпващите коледни и новогодишни празници още по-светли и щастливи! Бъдете благословени! 
 

 

 CULTO|DARE FASHION 2018

 
Няма намерени продукти.